Beleg in goud - Goud en grondstoffen

Goud is een edelmetaal dat al sinds 3500 voor christus erkend wordt als een waardevol metaal. Niet alleen om zijn mooie kleur maar ook omdat het niet roest. Men spreekt bij goud vaak over karaat, dit wil zeggen hoeveel goud er daadwerkelijk in uw goud zit. Goud is zeer poreus, zodoende dient het versterkt te worden met andere metalen. 1 karaat goud in uw sieraad wil zeggen dat ongeveer 4% van uw sieraad uit goud bestaat.

Speel in op de goudkoers

Tegenwoordig is goud heel veel geld waard, in 1980 koste het goud $887, wanneer we hier de inflatie bij optellen komen we uit op een bedrag van $2400.  In 2001 was een ons goud $254 dollar waard nu ligt de prijs rond de 1500 dollar. Het wordt in deze tijd van crisis gezien als een niet risicovolle belegging. Wanneer u verder kijkt op onze site wordt u geïnformeerd over handelen in Goud, zilver en andere grondstoffen.

Lange termijn beleggen kan met goud

Kortom: wilt u met een gezond verstand en een gepast risico in korte of lange tijd tamelijk veel geld verdienen dan is goud en te overwegen optie. Bij deze raad ik u aan wanneer u overweegt om te beleggen in goud thuis virtueel te beleggen. Het oefenen is een belangrijke stap zo kunt u zien dat u naast het maken van grote winsten ook 'flink' in kunt leveren op uw bedrag. Houd altijd in uw achterhoofd dat er niet enkel positieve scenario's zijn.

Banner